atasem

Şoför
Sınav Tarihi: 21 Nisan 2018 Cumartesi

Sınav Saati: 10.30

Sınav Yeri: Palandöken Dersaneleri  (Yabancı Diller Yüksekokulu yanı)

Sınava girilecek salon ve sıra bilgileri 20 Nisan 2018 Cuma günü yayınlanacaktır.

Sınav Hakkında Yeni Açıklamalar

Sınava ilişkin uyulması gereken kurallar aşağıda belirtilmiştir:

1- Adayların sınav saatinden 30 dakika önce sınava giriş yerinde hazır bulunması gerekmektedir.

2- Sınava girecek adayın yanında personel kimlik kartı ve geçerli kimlik belgesi (T.C. Kimlik Kartı, ehliyet veya pasaport) bulundurması gerekmektedir.

3- Adayların kâğıt, kitap, defter, not vb. dokümanlar; pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlar; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb. iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazları; ruhsatlı veya resmi amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek nesneler ile sınava girmesi kesinlikle yasaktır.

4- Adayların yanlarında yumuşak uçlu kurşun kalem ve silgi getirmeleri gerekmektedir.

5- Adayların sınav süresince görevlilerle konuşması, görevlilere soru sorması yasaktır. Aynı şekilde görevlilerin de adaylarla yakından ve alçak sesle konuşmaları yasaktır. Gerekli durumlarda görevliler adayın yerini değiştirebilir.

6- Adayların sınavın ilk 30 dakikası ve son 10 dakikası içinde, sınavlarını tamamlasalar bile salondan çıkması yasaktır. Herhangi bir nedenle salondan çıkan adayın sınava devam etmesine izin verilmez. Sınavın ilk 15 dakikasından sonra gelen aday sınava alınmaz.

7- Kopya çekmek, vermek ya da çekilmesine yardımcı olmak vb. eylemlerde bulunan adaylar hakkında Bireysel Sınav İptal Tutanağı düzenlenir.

8- 50 sorudan oluşan sınavın süresi 90 dakikadır. Sınavınızda başarılar dileriz.

Önemli Not: Görevde Yükselme Sınavına girecek olan adaylar GENEL KÜLTÜR konusundan da sorumludurlar.

SINAVA HAZIRLIK E-KİTABI İÇİN TIKLAYINIZ!

GÖREVDE YÜKSELME SINAVI – KADROLAR İÇİN SINAV KONULARI

Şef Kadrosu

6- Akademik Teşkilat Yönetmeliği

7- Genel Kültür