İran İslam Cumhuriyeti Kültür Ataşesi Kuroş Moktediri Bey, Merkez’imizi Ziyaret Etti.

İran İslam Cumhuriyeti Kültür Ataşesi Kuroş Moktediri Bey, Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Lokman Turan Bey’i ziyaret etti.

ATASEM Müdürü Prof. Dr. Lokman Turan Bey ile Sürekli Eğitim Merkezi’nde Kültür Ataşeliği iş birliğinde yapılabilecek faaliyetler hakkında geniş görüş alışverişinde bulunuldu ve bu kapsamda ilk olarak ATASEM’de Kültür Ateşeliği ortaklığıyla temel Farsça kursları düzenlenmesi, daha sonraki aşamalarda ise Hat Sanatı başta olmak üzere Güzel Sanatlar ve Musiki alanında da bir takım ortak faaliyetlerin yürütülebileceği konusunda ön görüşmelerde bulunuldu. Her iki taraf da dil, kültür ve sanat konularında ortak iş birliği yapma konusunda görüş birliğine vardı.