Erzurum Büyükşehir Belediyesi Personelinin Görevde Yükselme Sınavı Atasem Tarafından Gerçekleştirildi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan iş pozisyonlarının doldurulmasını için toplam 58 personelin katıldığı Görevde Yükselme Yazılı Sınavı bugün Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirildi.

ATASEM binasında gerçekleşen söz konusu yazılı sınav; 23 Ekim 2019 tarihinde Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in belediye binasında imzaladıkları iş birliği protokolü gereğince; Erzurum Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapmak üzere 3 zabıta amiri,10 zabıta komiseri 1 itfaiye amiri, 18 itfaiye çavuşu pozisyonunun doldurulması için yapıldı.