Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Eğitici Eğitimi Sertifika Programı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın koordinasyonunda Atatürk Üniversitesi tarafından 18-19 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Eğitici Eğitimi Sertifika Programı”na aşağıdaki Ön Başvuru Formuna tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanacak olan katılımcı listesi daha sonra bu sayfada yayınlanacaktır.

Kimler başvurabilir?

Üniversitemizin aşağıda belirtilen fakülte/yüksekokullarında görevli olup kadın ve toplumsal cinsiyet konularında çalışmaları olan, bu konularla ilişkili dersleri yürütmüş ve 2018-2019 bahar yarıyılından itibaren tüm birimlerde açılacak olan seçmeli “toplumsal cinsiyet” dersinde görev alabilecek öğretim elemanları başvurabilir.

Kontenjan 25 kişi ile sınırlıdır.

Edebiyat Fakültesi

Güzel Sanatlar Fakültesi

Hemşirelik Fakültesi

Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesi